Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky,akce a slevy

 

 

Kalisie Vonná

 Už jste slyšeli o léčivých schopnostech Kalisie Vonné?

Toto video mluví za vše: Video

Zdroj: Receptář prima nápadů.

Kalisii Vonnou koupíte v našem e-shopu: Kalisie Vonná    

 

 


Kotvičník zemní

Další užitečné video. 

Zdroj: Youtube.com

Koupíte v našem e-shopu: Kotvičník zemní

 

CHilli papričky

V našem e-shopu najdete mnoho druhů CHilli papriček.

Zde najdete zajímavé informace pro jejich pěstování.

Zdroj: youtube- Receptář prima nápadů


Kurkuma dokáže nahradit hodinu sportu

Zdroj: Prostřeno.cz

Koupíte v našem e-shopu: Kurkuma mletá

Kurkuma dokáže nahradit hodinu sportu

Dneska se vám do fitka nechce? Pravidelná konzumace jen špetky kurkumy má na tělo podobné účinky jako šedesát minut tréninku.

Důležitá skutečnost, kterou předestíráme hned na začátku – hodina tréninku je s ohledem na počet spálených kalorií, podpory na vaše zdraví a celkově zábavy a uvolnění, které při sportu zažijete, téměř ničím nenahraditelná. Vědci ale prý nyní zjistili, že špetka kurkumy může mít podobné účinky. Koření, zvané také žlutý zázvor, šafránové koření nebo žluté koření se objevuje především v indické kuchyni a je známé svojí typickou orientální chutí.

Kurkuma je důležitá

Výsledky studie jsou zajímavé především pro ženy, které s ohledem na vyšší věk začínají trpět různými zdravotními potížemi, nebo které si právě prošly menopauzou. U nich totiž kurkuma působí – jak ukázala dvouměsíční testovací fáze – skoro jako zázračná zbraň.

Jako hodina aerobiku

U testovacích osob, které koření užívaly v malých dávkách pravidelně po dobu jednoho měsíce, byly pozorovány pozitivní kardiovaskulární změny a snížené odumírání buněk. V časopise „American Journal of Cardiology“ kromě toho také bylo publikováno, že fanoušci kurkumy mají pak až o 56 % nižší riziko srdečních infarktů. Polyfenol, který kurkuma obsahuje a který jí dodává její typickou žlutou barvu, má přitom podobné pozitivní účinky na kardiovaskulární systém jako hodina aerobiku. A první příznivé výsledky se přitom prokázaly už po osmi týdnech.

Zásilkovna - Dobírka zrušena.

Jelikož se nám množí nevyzvednuté zásilky na výdejních místech zásilkovny, jsme byli nuceňi dobírku na zásilkovnu zrušit. 

Na dobírku kurýrem GLS je stále možné.

 

 
 
  1. Úvod
  2. Různé druhy soli
  3. Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)

Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s jódem (1kg)

Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s  jódem (1kg) Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlep... celý popis
Dostupnost
Skladem
Nejsme plátci DPH
53 Kč
ks
Číslo produktu:Rychlosůl s jódem
Podobné produkty
    Tablety Kombi maxi do bazénu 1kg
    273 Kč
    273 Kč
    Skladem
    ks
      Směs na vepřové maso (100g)
      51 Kč
      51 Kč
      Skladem
      ks
        Šanta citronová (semena)
        35 Kč
        35 Kč
        Skladem
        ks
          Routa vonná (semena)
          35 Kč
          35 Kč
          Skladem
          ks
            Rajče tyčkové, rybízové - Idyll (semena) Poslední balení
            ks
              Pór letní, Starozagorski (semena)
              ks
                Pastička na myši
                21 Kč
                21 Kč
                Skladem
                ks
                Kompletní specifikace

                Rychlosůl, praganda, nakládací sůl s  jódem (1kg)

                Dusitanová nakládací sůl s JÓDEM

                Chrání masné výrobky před oxidaci tuků, má konzervační účinky. Zlepšuje chuť a vůni výrobků, přispívá k zbarvení masa do růžova.

                Vzhled a barva: bílá krystalická látka

                Doporučené dávkování: 20 - 22g na 1kg díla (masa), příp. dle receptury. Na výrobu láku pro nakladání masa cca 100g na 1 L vody příp. dle receptury.

                Návod na použití pro maso na uzení: Vychlazené a nasolené maso zalijeme lákem a necháme ležet 5-7 dnů v chladu, maso se doporučuje překládat cca co 2 dny. 

                Návod na použití pro maso na výrobu klobás: Maso na výrobu klobás promícháme se solí a necháme ležet 1-2 dny. Po proležená přídáme ostatní přísady jako koření apod., následně promícháme a plníme do střev.

                Složení: jedlá sůl vakuová, E250 dusitan sodný 0,5 – 0,6 %, E 535 hexakyanoželeznatan sodný protispékavá látka, jodičnan draselný 33 - 58 mg/kg

                Použití: Pro nasolení masa, výrobu láku k naložení před uzením, výrobu klobás, salámů, sekané, konzerv a polokonzer.

                Potravinářská sůl s rychlým konzervačním účinkem používaná v masném a uzenářském průmyslu na úpravu a konzervaci masa a masných výrobků. Vakuová sůl s obsahem dusitanu sodného ke zpracování masných výrobků a uzenin.

                Zboží zařazeno v kategoriích